Ieškoti šiame dienoraštyje

2013 m. kovo 10 d., sekmadienis

Ar žinojote, kad įprastus nuotraukų rėmelius galite pakeisti stiklainiais?



Ar žinojote, kad įprastus nuotraukų rėmelius galite pakeisti stiklainiais? Juk namuose turime stiklainių, tačiau ne visus panaudojame žiemos atsargoms. Todėl rėmelis mums nieko nekainuos.
Kaip nuotrauką įsirėminti? Tai visai paprasta. Vienu būdu galite daryti, naudojant augalinį aliejų, tačiau dar paprasčiau yra be jo. Nuotraukos aliejuje turėtų būti nespalvotos. Jei norite įsirėminti spalvotą nuotrauką, rinkitės būdą be augalinio aliejaus.


 
 
  Jums prireiks:
  • nespalvotos nuotraukos;
  • stiklainio;
  • augalinio aliejaus;
  • džiovintų gėlių;  




  1. Stiklainis turi būti be etikečių, labai švarus. Į jį įdėkite nuotrauką ir atsukite bei prispauskite prie stiklainio sienelės.
  2. Į stiklainį už nuotraukos įdėkite džiovintą gėlę. Gėlytė suteiks malonų kvapą ir papuoš stiklainį.
  3. Palengva pilkite aliejų iki stiklainio viršaus. Jei pilant gėlytė pakyla į viršų, nebijokite, prisisunkus aliejaus ji nusileis žemyn. Užsukite dangtelį. Sveikinu! Pasigaminote puikų rėmelį, kuris dvelkia senove ir paslaptimi.

Spalvotas nuotraukas taip pat pabandykime įkišti į stiklainį. Jūs nustebsite, kaip stiklas laužia spindulius, todėl nuotrauka atrodo nuostabiai. Išsimatuokite stiklainį. Pagal jo aukštį parinkite nuotrauką. Švelniai ją sulenkdami įkiškite į stiklainį, kad nuotraukos viršus būtų jo dugne. Neužsukite dangtelio ir pastatykite stiklainio dugną į viršų. Bandykite tai atlikti su įvairiais stiklainiais. Sėkmės!





2 komentarai: